IT SOLUTIONS
Your full service technology partner! 
Sam Spade -Collapse +Expand
-Collapse +Expand
Sam.S
-Collapse +Expand Profile◄╣
Member Info
Member Narration

POSTS:
MB Posts (40)

Search Sam.S:

Advanced
Business Account . . .
Sam.S
North Hartland, VT USA




Represented here by . . . 
Real Name:  Sam Spade
Primary Role:  1099 Contractor
Joined: Dec 2010 (11 years ago)
Visits: 109

Message Boards Activity

40 posts.
More...

Thread 6 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

Sam.S
Shared Printers for Paradox 7
{Too Long!}
Posted to MB Topic: ObjectPAL « Paradox Board
11 years ago
Nothing New Since Your Last Visit
2572
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 5 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

Sam.S
Auto email send from memo fields
I recently converted an app from 7.5 to paradox 11 and I am finding when entering Memo fields  with @ and . in them automatically do a mail.sendDLG() opening a new email message with the contents of the memo field as the TO: field. Does anyone know how to control this? Thanks
Posted to MB Topic: Paradox Forms « Paradox Board
9 years ago
Nothing New Since Your Last Visit
5227
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 4 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

Sam.S
Accessing an FTP with filesystem in ObjectPal
{Too Long!}
Posted to MB Topic: ObjectPAL « Paradox Board
54 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
2357
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 3 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

Sam.S
Paradox Settings and Prefferences resetting win7
I moved to a Win 7 machine last year and since then, my Paradox 11 install has been resetting it's |Tools|Settings|preferences and DeveloperPreferences to factory defaults periodically. I save the settings the way I like them and then a couple of open/close cycles later, I notice that they have reverted to the factory defaults. It doesn't happen every time I open paradox, but I am guessing since I have multiple projects with different CFG files I am working in on a daily basis that somehow my custom defaults are getting deleted. This is behavior I did not see with Paradox11 on my WinXP machine. Anyone else seen this and come up with a fix? Thanks -SS
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
46 months ago

Steven.G
{Too Long!}
46 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
566
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 2 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

Sam.S
RE: Problems with inexpensive desk
{Too Long!}
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
47 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 1 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

Sam.S
Problems with inexpensive desktop printer drivers
{Too Long!}
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
47 months ago

Sam.S
{Too Long!}
47 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
1759
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding
More...
Go ahead!   Use Us! Call: 916-726-5675  Or visit our new sales site: 
www.prestwood.com


©1995-2021 Prestwood IT Solutions.   [Security & Privacy]